Pentru a putea face upgrade-ul de la cheia clasică la cea smart cu display, mașina dumneavoastră trebuie să aibă funcția de keyless go, ceea ce înseamnă că poate fi pornită doar apăsând butonul start/stop, fără a fi nevoie să introduceți cheia în contact. Asigurați-vă că mașina dumneavoastră îndeplinește această cerință.

  1. Prețul: Cheia smart cu display color și touchscreen costă de la 240 euro / 1190 RON.
  2. Nu este necesară prezența personală: Pentru a face upgrade-ul de la cheia clasică la cea smart, nu trebuie să fiți prezent fizic aici sau cu mașina. Este suficient să ne trimiteți o cheie a mașinii dumneavoastră prin serviciile de curierat (DPD / DHL / Hermes / FanCurier).
  3. Instalarea cheii: Atunci când cheile ajung la dumneavoastră, acestea vor fi deja instalate, fiind livrate ca și cum ar fi fost preinstalate în fabrică cu sistemul de cheie inteligentă.

Adresă de expediere:

FOARTE IMPORTANT : După ce ați trimis cheia prin serviciul de curierat, vă rugăm să ne trimiteți o fotografie cu AWB-ul (avizul de expediție) de la firma de curierat (DHL, Fan Courier, Poșta etc.) la numărul de telefon de pe WhatsApp sau să ne sunați la numărul de telefon +49 15510 386809. Aceasta ne va ajuta să vă identificăm și să procesăm comanda cât mai eficient posibil.

Pentru orice întrebări suplimentare sau asistență în procesul de comandă, vă rugăm să ne contactați prin telefon – +49  15510 386809.  Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute.

Copyright © 2024 - DM-SmartElectronics.com
DM SmartElectronics, Winterbach 407, 88263 Horgenzell, DE355779733
Translate »