Mulțumim că ați ales cheia inteligentă de la DM Smart Electronics. Pentru a vă ajuta să configurați cheia în mod corect, vă prezentăm câțiva pași simpli:
Pasul 1: Verificati butoanele fizice ale cheii pentru a vedea daca functioneaza corect cu masina dumneavoastra. Incercati butonul “Inchidere” si “Deschidere” pentru a bloca si debloca masina. Dupa aceea, porniti masina cu cheia.

Pasul 2: In cutia albastra, veti gasi o alta cutie neagra care contine un dispozitiv (o memorie externa) cu software-ul care activeaza functiile suplimentare, precum “Keyless Entry” (intrare fara cheie), “Localizare” si altele. Acest dispozitiv trebuie conectat la mufa OBD a masinii (aceasta este mufa unde se conecteaza dispozitivele de diagnosticare auto) pentru a beneficia de aceste functii suplimentare oferite de cheie. Asigurati-va ca acest dispozitiv este conectat permanent.

Pasul 3: Verificati setarile cheii:

  • Cautati pe cheie functia “PKE/AutoSwitch” (aceasta este functia de intrare fara cheie). Aceasta functie trebuie sa fie activata ( ON / OFF cu indicatorul rosu).
  • Verificati functia “AutoWindow” (ridicare geamuri). Aceasta functie trebuie sa fie activata (cu indicatorul rosu) pentru a fi utilizata.
  • Atunci când vă aflați în incinta unui magazin, activați funcția “Smart Trunk” (portbagaj inteligent) prin selectarea opțiunii “OPEN”. După activare, când vă apropiați de mașină, portbagajul se va ridica automat. Vă reamintim că această opțiune funcționează numai la mașinile care au capacitatea de a ridica haionul automat atunci când butonul de portbagaj este ținut apăsat.
  • Pentru a configura functia portbagajului, accesati meniul de setari al cheii si selectati “Smart Trunk”. Apasati pe “CLICK” pentru a seta modul “Long Press”, iar la optiunea “Time” (ultima de jos), apasati pe “1 S” pentru a stabili timpul de ridicare la 2 secunde.
  • CHEILE SE INCARCA DOAR CU USB-UL DEDICAT si EXCLUS LA PRIZA, doar la PORTUL USB AL MASINII SAU LA LAPTOP / Computer
  • Sper ca acest ghid simplu sa va fie de folos! Daca aveti intrebari suplimentare sau aveti nevoie de ajutor, nu ezitati sa ne contactati. DM Smart Electronics este aici pentru a va asista cu orice informatii sau probleme legate de cheia dumneavoastra inteligenta.
Copyright © 2024 - DM-SmartElectronics.com
DM SmartElectronics, Winterbach 407, 88263 Horgenzell, DE355779733
Translate »
0