Cu ce fel de mașini este compatibilă cheia smart?

Cheia smart este compatibilă cu mașinile care pornesc motorul fără a necesita introducerea cheii în contact. ( Cu masinile care dispun de tehnologia Keyless Go )

Care este prețul unei chei smart?

Pentru masinile fabricate in perioada: 2005-2014 = 240 euro / 2015-2017 = 260 euro / 2018-2021 = 280 euro / 2022 -> = 299 Euro.

Este necesar să trimit o cheie la dvs. pentru a face upgrade la cheia smart?

Dacă doriți să ne ocupăm de instalarea cheii smart, va trebui să ne trimiteți o cheie funcțională la sediul nostru. În caz contrar, dacă doriți să instalați cheia smart singur, vă vom trimite cheia smart și va trebui să găsiți un specialist în electronică pentru instalare.

 
Ce alte funcții mai are cheia smart ?

În plus față de designul său atractiv, display-ul color și funcția touchscreen, cheia smart vine cu opțiuni suplimentare utile pentru mașina dumneavoastră:

Pentru a funcționa cheia smart cu display, este necesar să am în buzunar și  cheia originală?
 

Cheia smart cu display funcționează independent, deci nu este nevoie să aveți și cheia originală în buzunar pentru a o utiliza.

Pot fi adaugate si functii suplimentare pe cheia smart, cum ar fi pornirea motorului ?

Din păcate, nu este posibil să activați funcția de pornire a motorului doar cu cheia. Ne pare rău pentru inconvenient.

Ce optiuni de plată acceptați?

Modalitatile de plată pe care le oferim sunt : plăți cu cardul bancar – credit, debit sau pentru cumpărături, opțiunea de plată online Sofortüberweisung sau Giropay.

Cheia veche ( traditionala ) pe care v-o trimit o mai pot folosi?

Nu, cheia veche nu se mai poate folosi pentru ca: Procedura de înlocuire a cheii se bazează pe cheia originală a mașinii, astfel încât cip-ul din cheia veche poate fi transferat în cea nouă. Dumneavoastra ne trimiteti o cheie veche tradițională si noi vă vom returna una inteligentă.

Care este sursa de alimentare a cheii – are o baterie încorporată sau poate fi înlocuită bateria, asemenea cheilor tradiționale?

Cheia smart este dotată cu o baterie încorporată ce oferă o autonomie de 15-20 de zile, în funcție de frecvența utilizării display-ului. În kit-ul cheii smart veți primi și un cablu USB pe care îl puteți folosi pentru a reîncărca cheia. Acest cablu poate fi conectat la portul USB al mașinii sau laptopului dumneavoastră. Vă rugăm să evitați încărcarea cheii smart cu un încărcător fast charge. Timpul de încărcare este de aproximativ 1-1,5 ore.

Dacă sunt interesat să obțin o cheie smart, care este procedura de urmat?
 

Există două opțiuni prin care puteți obține cheia smart:

  1. Trimiteți o cheie funcțională la sediul DM Smart Electronics ( Winterbach 407, 88263 Horgenzell  ) și vă vom trimite cheia smart înapoi prin poștă in 2-3 zile.
  2. Veniți personal la adresa noastră de la Münsterpl. 1, 88250 Weingarten și într-o oră veți pleca cu cheia smart instalată.
Copyright © 2024 - DM-SmartElectronics.com
DM SmartElectronics, Winterbach 407, 88263 Horgenzell, DE355779733
Translate »