Cheia smart este compatibilă cu mașinile care pornesc motorul fără a necesita introducerea cheii în contact. ( Cu masinile care dispun de tehnologia Keyless Go )

Pentru masinile fabricate in perioada: 2005-2014 = 240 euro / 2015-2017 = 260 euro / 2018-2021 = 280 euro / 2022 -> = 299 Euro.

Dacă doriți să ne ocupăm de instalarea cheii smart, va trebui să ne trimiteți o cheie funcțională la sediul nostru. În caz contrar, dacă doriți să instalați cheia smart singur, vă vom trimite cheia smart și va trebui să găsiți un specialist în electronică pentru instalare.

 

În plus față de designul său atractiv, display-ul color și funcția touchscreen, cheia smart vine cu opțiuni suplimentare utile pentru mașina dumneavoastră:

  • Funcția de deblocare automată (keyless entry) care descuie mașina când vă apropiați și o blochează când plecați
  • Portbagajul inteligent (selectați “Smart Trunk” – ON și portbagajul se va deschide/debloca automat când vă apropiați de mașină)
  • Funcția “Găsește-mi mașina” (disponibilă pe iOS)
  • Fereastra inteligentă care ridică automat geamul dacă este uitat deschis.
 

Cheia smart cu display funcționează independent, deci nu este nevoie să aveți și cheia originală în buzunar pentru a o utiliza.

Din păcate, nu este posibil să activați funcția de pornire a motorului doar cu cheia. Ne pare rău pentru inconvenient.

Modalitatile de plată pe care le oferim sunt : plăți cu cardul bancar – credit, debit sau pentru cumpărături, opțiunea de plată online Sofortüberweisung sau Giropay.

Nu, cheia veche nu se mai poate folosi pentru ca: Procedura de înlocuire a cheii se bazează pe cheia originală a mașinii, astfel încât cip-ul din cheia veche poate fi transferat în cea nouă. Dumneavoastra ne trimiteti o cheie veche tradițională si noi vă vom returna una inteligentă.

Cheia smart este dotată cu o baterie încorporată ce oferă o autonomie de 15-20 de zile, în funcție de frecvența utilizării display-ului. În kit-ul cheii smart veți primi și un cablu USB pe care îl puteți folosi pentru a reîncărca cheia. Acest cablu poate fi conectat la portul USB al mașinii sau laptopului dumneavoastră. Vă rugăm să evitați încărcarea cheii smart cu un încărcător fast charge. Timpul de încărcare este de aproximativ 1-1,5 ore.

 

Există două opțiuni prin care puteți obține cheia smart:

  1. Trimiteți o cheie funcțională la sediul DM Smart Electronics ( Winterbach 407, 88263 Horgenzell  ) și vă vom trimite cheia smart înapoi prin poștă in 2-3 zile.
  2. Veniți personal la adresa noastră de la Münsterpl. 1, 88250 Weingarten și într-o oră veți pleca cu cheia smart instalată.
Copyright © 2024 - DM-SmartElectronics.com
DM SmartElectronics, Winterbach 407, 88263 Horgenzell, DE355779733
Translate »
0